Foto: Pixabay.com

Miran dan pred nama, provedite ga u svom stilu. Posetite drage ljude, obiđite porodicu. Ovo je dan kada možete da ispravite neke stvari koje su se isprečile u harmoniji vaših odnosa. Jednostavan, neobavezan razgovor može da učini čudo i premosti probleme koje imate u odnosima s njima. Budite vi inicijator u tome. Veče je rezervisano za ljubav, Venera je tu da “pogura stvari”…

Ovan: Pronalazite način da svoje ideje sprovedete u delo. Uz mnogo truda i malo šarma, sve će vam poći za rukom. Samo budite uporni. Očekujete poziv od osobe u znaku Lava, Jarca ili Raka. On je sklon taktiziranju, ali ipak neće odoleti da se javi. Izbalansirajte ishranu.

Bik: Puni ste energije i spremni za nove poslovne izazove. Odlične rezultate postižete potpuno sami, ali nemojte biti sebični u poslovanju. Ukoliko ste slobodni, možete upoznati nekoga ko će vam se već na prvi pogled dopasti. Sjajan dan za ljubav. Odlično.

Blizanci: Trebalo bi da obavite ono što se od vas očekuje. Neće biti značajnih dešavanja, ali nemojte da odlažete poslove. Oni koji su u braku, mogu imati žučnu raspravu sa partnerom. Potrudite se da kontrolišete situaciju i da ne prelazite granicu. Problemi sa pritiskom.

Rak: Očekuje vas potpisivanje važnih dokumenata. Uspešno poslovanje zavisi u mnogome od toga, ali ćete na kraju biti sasvim zadovoljni. Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste, tako i treba, uživajte u ljubavi. Dobro.

Lav: Preuzimate odgovornost za tuđe greške i propuste i vaša dobrota vas može skupo koštati. Imaćete priliv novca. Ako ste nedavno prekinuli neku emotivnu vezu, moguće je obnavljanje iste. Budite potpuno iskreni kako prema sebi tako i prema partneru. Moguća je prehlada.

Devica: Stičete utisak da vam neko od saradnika radi iza leđa. Može se reći da ste u pravu, ali ne reagujte još uvek. Saćekajte pravi trenutak. Konačno ste spremni da krenete u potragu za novim partnerom. Imate šansu da upoznate nekoga ko je sličan vama. Jačajte imunitet.

Vaga: Proverite svu papirologiju jer postoji mogućnost da se potkrala neka greška. Bliskom saradniku je potrebna vaša podrška i zato ga ne izbegavajte. Imate izuzetno povoljan predlog pred sobom. Sve što priželjkujete, sada možete da ostvarite. Voljena osoba vam pruža podršku. Osećate se umorno.

Škorpija: Nemojte insistirati na tome da istaknete svoje mišljenje. Vaši planovi sada ne mogu da se realizuju, ali to ne znači da treba da se odbace. Ako ste slobodni, uživate u pažnji osobe u znaku Device. Zauzetima sledi svađa sa parnerom, može se reći jedna od onih na koje ste navikli.  Zdravlje dobro.

Strelac: Previše se oslanjate na nekoga ko u opšte ne može da vas prati. Precenili ste saradnika, a to vas može skupo koštati. Preosetljivi ste i ne dozvoljavate nikome da vam se priblizi. Otvoreno pokažite svoja osećanja i nećete pogrešiti. Glavobolja.

Jarac: Ako planirate važan razgovor, pokušajte da se skoncentrišete na ključne stvari. Izbegavajte opširna izlaganja, već budite konkretni. Osećate da partner ima nešto da vam kaže. Dobro ste procenili, samo još morate da ga navedete na razgovor. Proverite krvnu sliku.

Vodolija: Nerviraju vas neki sitni propusti i greške saradnika. Nemojte pokušavati da sve držite pod kontrolom. Nećete uspeti. Osoba u znaku Vodolije na sve načine pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Pustite je da vam se približi. Nervozni ste.

Ribe: Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate razgovor koji vas obavezuje na dodatni ustupak. Na kraju, pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi i bolji efekat. Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti, nije uvek sve tako jednostavno. Hranite se zdravije.

Izvor: Današnji dnevni horoskop