DNEVNI HOROSKOP ZA 26. NOVEMBAR: Blizanci romantični, Jarčevi u akciji…

Sunce u konjunkciji sa Jupiterom dočekuje nas na početku nove sedmice! To je jedna lepa vest za dobro jutro, a šta zapravo donosi sa sobom, najpre to je dobra jaka energija.

228
Foto: Pixaby.com

  Sunce u konjunkciji sa Jupiterom dočekuje nas na početku nove sedmice! To je jedna lepa vest za dobro jutro, a šta zapravo donosi sa sobom, najpre to je dobra jaka energija. Energija koja nudi, otvara, zrači, ispunjava, pokreće, jača, nesebično nudeći ljubav, optimizam, maštovitost, empatiju… Nudi, ali ne sili da prihvatite! 

Ovan: Skorašnji događaji mogli bi doneti probleme, a ako ne obratite pažnju na međuljudske odnose, konfuzija se može pojačati.  Slobodnim Ovnovima zvezde savetuju da pripaze da zbog preosetljivosti ne naruše jedan prijateljski odnos. Pokušajte da se opustite i odmorite.

Bik: Moguće su poteškoće da se fokusitare i usresredite na poslove i obaveze. Ako želite uspeh, trebalo bi da budete odlučniji i da jasno vidite sebe na cilju.Ako odlučite da veći deo vremena provedete u društvu partnera, sigurno nećete pogrešiti  Obratite više pažnje na imunitet.

Blizanci: Vaša intuicija će vam nepogrešivo pokazati put ako budete spremni da zastanete i oslušnete svoje emocije. Izbegavajte saradnju sa osetljivim osobama. Slede vam romantični trenuci sa partnerom, posebno ako se odlučite za kratko putovanje.  Unesite više vitamina u svoju ishranu.

Rak:  Svakodnevne aktivnosti vam neće ići od ruke, pa se usresredite na ono što vam prija. Slobodni Rakovi bi uz veću dozu smelosti i odvažnosti mogli ostvariti bolje rezultate na sentimentalnom planu. Dobro se osećate.

Lav: Lako biste mogli da upadnete u konflikte. Pokušajte da probleme rešite bez prevelike pompe. Izbegnite poslovne sastanke ako možete. Slobodnim Lavovima neće prijati društvo osobe koja pokušava da im nametne svoju volju pa bi bilo bolje da zaobiđu nepotrebne konflikte. Dobro se naspavajte.

Devica: Vi ste zaslužni za to kako se osećate, pa ne propuste priliku da sebi ulepšate posao. Ne žurite ako želite da u svom poslu uključite i neki novi vid saradnje. Neki događaji unutar porodice mogli bi izgledati kao da će se oteti kontroli, ali vi imate dovoljno snage i umeća da to sprečite.   Čuvajte se povreda.

Vaga: Naoružajte se strpljenjem i izbegnite da preuzmete bilo kakav rizik. Taktizirajte dok ne budete spremni da donesete odluku. Slobodne Vage bi trebalo da izbace nesigurnost iz svog modela ponašanja. Moguća je napetost.

Škorpije: Što zbog iznenadnih događaja, što zbog vaše ambicije, uspećete da iskoriste novonastalu situaciju. Iznenadni susret sa jednom osobom bi mogao da vam otvori nove poslovne mogućnosti. Pratiće vas uspeh u svemu što budete radili ili organizovali sa svojim partnerom. Dobro se osećate.

Strelac: Ako ste sebi nametnuli nerealne i prevelike ciljeve, oni bi sada mogli da se okrenu protiv vas. Okrenite sve na šalu ako želite da partner primeti da neke stvari treba da promeni. Slobodnim Strelčevima sledi mogućnost da ih blizak prijatelj pozove u provod. Iscrpljenost vas može dovesti do zdravstvenih problema.

Jarac: U dobroj ste formi kada je posao u pitanju, pa ćete imati uspeha u svemu što radite. U popodnevnim časovima bićete u boljem raspoloženju prema partneru, pa je moguće da veče provedete u romantičnoj atmosferi. Slobodni Jarčevi su spremni na akciju kada je društveni život u pitanju. Dobro se osećate.

Vodolija: Najbolja stvar koju možete uraditi za sebe je da se opustite i pustite da sve teče svojim tokom. Ako imate priliku da provedete popodne sa porodicom, nemojte je propustiti. Slobodne Vodolije bi mogle svojim naizgled hladnim stavom privući jednu osobu i učiniti da se zaljubi u njih. Zdravlje zadovoljavajuće.

Ribe:  Bićete inspirsani za kreativne poslove. Pokušajte da u svemu sagledate pozitivnu stranu i samim tim desiće se promene na bolje.Mogli biste uspešno da završite jednu aktivnost u domu koju ste još ranije započeli zajedno sa partnerom. Slobodnim Ribama poziv za druženje mogao bi doći sa više strana i to će učiniti da budete veoma zauzeti. Čuvaje se prehlade.

Izvor: Današnji dnevni horoskop