Danas je sreda i nju karakteriše opet jedan kvadrat, ovoga puta Merkura i Urana. Pomislićete da su se kvadrati ozbiljno namerili da nam početak Nove godine dobrano upropaste, ali tako je kako je.. Ono što je danas na udaru jeste komunikacijsko polje, klonite se nepotrebnih rasprava i onih koje već unapred znate da ništa dobro ne mogu da donesu osim još većih problema! Ova energija kvadrata pokušaće da vas izazove više puta i teško će odustati, ali ostanite pribrani i prećutite sve što se može. Vežbajte suzdržavanje i samokontrolu. Jednom kada shvatite koliko dobra može da donese, zauvek ćete je primenjivati.

 

Ovan: Ponuđene su vam nove ideje u poslovnoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje. Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja. Podstičite kod sebe vedar duh.

Bik: Nečije reči za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima. Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm. Važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada. Planirajte izlazak ili šetnju. Prijaće vam relaksacija.

Blizanci: Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.
Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje. Izbegavajte konfliktne situacije.

Rak: Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama i zato sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje sposobnosti.
Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima. Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav: Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Ako postoji poslovni nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha. Nema razloga da se suviše ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoja pravila ili stavove. Prijaće vam vedri sadržaji za dobro raspoloženje.

Devica: Nečija podrška deluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove vrednosti. Nemojte dozvoliti da neko sputava vašu volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji ljubavni tretman nego što neko pokušava da vam nametne. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Vaga: Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovnoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju. Ukoliko vam je stalo da obradujete porodicu ili voljenu osobu, promenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpija: Intuitivni signali vas upozoravaju na potencijalnu opasnost i zato budite pažljiviji u društvu nepoznatih saradnika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za vaše poslovne interese. Umanjite svoje polazne kriterijume. Prijaće vam susret sa jednom osobom koja za trenutak ume da vas povuče u svet čudesne romantike ili nežnosti. Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Strelac: Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima. Prati vas evmotivni nemir. Voljena osoba vam neprekidno zadaje dodatne probleme i postavlja pred vas nove ljubavne rebuse. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih pritisaka.

Jarac: Susret sa jednom osobom na vas deluje intrigantno i zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko vam je potrebna nečija podrška, nemojte oklevati. U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri. Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

Vodolija: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje vas poslovni dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspeh proizilazi iz dobrih priprema. Neophodne su vam proverene informacije. Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu meru vrednosti prilikom izbora. Sačuvajte dobro raspoloženje.

Ribe: Neko pokušava da vam nametne stroga poslovna pravila, ali vi imate različite zamerke. Ne dopada vam se ni zapovednički ton na koji vam se obraća jedna starija osoba. Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izadje na videlo. Vešto prikrivate svoja osećanja i želite da ostavite određeni utisak na blisku osobu. Večernje sate rezervišite za svoj svet intime.

Izvor: Današnji dnevni horoskop