Dnevni horoskop za 22. januar 2019: Ovnovi u emotivnim nedoumicama, Ribe donose važnu odluku…

Jupiter sa Venerom umnožava osećaj sreće i radosti, sve dajemo šakom i kapom onome kog volimo i ko nam je drag.

554
Foto: Pixabay.com

Venera u konjukciji sa Jupiterom ovoga utorka donosi nam konačno lepu energiju, tako dugo čekanu nakon jučerašnjeg teškog dana i pomračenja i kvadrata…
Jupiter sa Venerom umnožava osećaj sreće i radosti, sve dajemo šakom i kapom onome kog volimo i ko nam je drag. Preterivanja, prosidbe, iznenadne odluke odlaska na put u sred radne sedmice, samopouzdanje, razmetanje, sve to karakteriše ovu konjunkciju. Ništa loše u svemu ovome, ovo je prosto jedna energija zbog koje se osećamo dobro jer radujući druge radujemo i sebe.

Ovan: Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono sto je neizvesno, pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na Vašu stetu. Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama. Osećate se dobro.

Bik: Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati Vaš ubrzani ritam. Problemi sa grlom.

Blizanci: Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima. Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prećutite neke detalje iz svog života. Niste u kondiciji.

Rak: Ukoliko Vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim saradnicima, budite promišljeni. Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi, zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno ili »odsutno«. Objasnite svoje postupke. Moguća temperatura.

Lav: Ukoliko Vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim saradnicima, budite promišljeni. Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi, zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno ili »odsutno«. Objasnite svoje postupke. Moguća temperatura.

Devica: Stalo Vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost, da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Međutim, Vaš izraz lica govori dovoljno o Vašem raspoloženju. Nemojte dozvoliti da se neko zaklanja iza Vaših obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vreme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu. E
Nervozni ste.

Vaga: U prilog Vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika, važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savet i izbegavajte neke popularne »instant recepte«, kao privremeno poslovno rešenje. Očekuje Vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promeniti svoje mišljenje, na Vašu veliku radost ili oduševljenje.

Škorpija: Neko Vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti. U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa poverenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime. Loša cirkulacija.Uzimajte vitamine.

Strelac: Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu. Voljena osoba u duhu dobrih namera, pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da Vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama. Dobro.

Jarac: Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor. Stoga, nemojte dozvoliti drugima da Vam nameću različite obaveze. Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače. Odlično se osećate.

Vodolija: Neko ne odgovara na Vaše zahteve, sto dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu, posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima. Neko Vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda. Niste u kondiciji.

Ribe: Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate iz neke ružicaste perspektive i bez želje da se spustite u svet realnosti. Neko Vas možda nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom. Dobro se osećate.

Izvor: Današnji dnevni horoskop