Mars je danas u konjunkciji sa Uranom i ovo je jedan od onih dana koji nam donose dosta ozbiljnih problema, ali ima razloga zašto je to zapravo u neku ruku dobro… Nemir, strah, nervoza, ćutljivost, paranoja, nagli postupci bez razmišljanja, odsustvo razuma, sve su to obeležja koja će da okarakterišu ovu sredu. Ali u isto vreme sva ova silina energije ove konjunkcije učiniće da se i ogromne gromade pokrenu, i to onako naglo, brzo. Nekim stvarima u životu ovakvi radikalni potezi su zapravo i potrebni da bi druge stvari imale prokrčen put da bi delovale. Svakako shvatite ovo i kao upozorenje da ne odete u krajnost, ne preterate i zaustavite se na vreme. Ne dozvolite da se otmu stvari kontroli! Druga krajnost vodi u destrukciju, nasilje, i to je ono što danas vreba ukoliko se sasvim prepustite.

Ovan: Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju. Voljena osoba deluje vrlo inspirativno na različite načine i ume uz određene manire da zaokupi vašu pažnju. Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće. Uzimajte vitamine.

Bik: U vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Nemojte ocenjivati nečije sposobnosti ili mane. Prijaće vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja vas posebno inspiriše na pozitivno raspoloženje i emotivna maštarenja. Dobro se osećate.

Blizanci: Ne dopada vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom. Izbegavajte osobu koja ume da deluje depresivno na vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja. Potrebna vam je iskrena podrška bliskih osoba. Posetite stomatologa.

Rak: Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak. Nemojte dozvoliti da neko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. Potrudite se da budite pozitivno nametljivi ili nezaobilazni u onoj meri koliko je to poželjno u emotivnom susretu. Čuvajte se povrede.

Lav: Delujete samouvereno u svom ubeđenju i verujete da imate dobro rešenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Iskreno izrazite svoje namere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje vaše slabosti ili mane i ne zavaravajte se da je to moguće prikriti na lak način. Zadovoljavajuće.

Devica: Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj kao dobro ili korisno rešenje. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro razmislite o posledicama.
Delujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indirektno utičete na partnerovu reakciju koja vam se ne dopada. Problemi sa kožom.

Vaga: Ponekad izvesno suočavanje sa istinom zahteva veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju. Nema razloga da proveravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu. Kontrolišite pritisak.

Škorpija: Izbegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete. Nema razloga da očekujete previše razumevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim uticajem. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta. Dobro se osećate.

Strelac: Osoba koja ima negativan stav o vašim idejama neće promeniti svoje mišljenje i nakon produžene rasprave. Konflikt u rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju. Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je tajanstvena šifra koja deluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju kada se nalazite uz blisku osobu. Zdravlje odlično.

Jarac: Neko odobrava vaše ideje i to predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost. U susretu sa voljenom osobom važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promeniti ili ostvariti, ako imate dovoljno stila. Skloni ste prehladi.

Vodolija: Potrebno je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju kako biste u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Zato, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnost. Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge. Problemi sa zglobovima.

Ribe: Nečije reči na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo menjaju. Usmerite svoju pažnju i energiju na resavanje nekih korisnih ciljeva. Umesto da tražite neki vid lažne utehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno vam je veće emotivno razumevanje. Zdravlje zadovoljavajuće.

Izvor: Današnji dnevni horoskop